Process not running via EVA Bot while it runs fine via Studio: CE


#1

Hello,

I have a process which involves logging in to REMEDy tool. It runs fine from studio but fails on the login page itself when run from eva bot. sometimes it works sometimes it doesn’t work. Browser used is Chrome .

Thank you.


#2

Hi Justin,

From the logs it appears that you are using a not compatible browser and driver. Please check for compatible browser driver for the chrome browser version you have installed and then try. Or try degrading chrome version on your machine.

Also, since setting value in username is failing try to ensure that your DOM is loaded completely before setting user name. You can achieve the same using wait until exists interaction or putting sufficient delay before performing interaction

Regards,
Amit


#3

Hi Amit,

We’re using chrome driver version 2.45 which is compatible with 70-72 chrome versions. We’re using chrome version 71. We’ve also put a delay of 10 seconds at the start so that the page is fully loaded. Still it is not working.

Thank you.


#4

Hi Justin,

What is the error that you are getting. Is the targetted web UI element not available for interaction or Set value interaction is not able to set Text

Regards,
Amit


#5

Hi Amit,

The error - ‘SetValue - Handoverloginremedy.USER_NAME failed’.

Thank you.


#6

Hi Justin,

If the url is in public domain kindly share the same.

Also, ensure that PA bot folder has the required chrome driver because process execution logs that you attached before hand was giving that error.

Alternately try using Java Script or Image based automation

Regards,
Amit


#7

Hi Amit,

The url is not in public domain. The chrome driver is compatible, we checked it again.

Thank you.


#8

Hi Justin,

For specific non public domain application automation it will not be possible to check. Try using Java script or image based automation approach.


#9

Hi Amit,

Okay.
Thank you.